Recept z tradičnej slovenskej kuchyne. Zahrejte sa jemnou rajskou polievkou prevoňanou čerstvými paradajkami a bylinkami.
4 hod
4 - 6 porcie
LOW
Ingrediencie:
- 1 kg krájaných paradajok (možno aj z plechovky)
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 250 - 500 ml zeleninového vývaru
- 1 bobkový list
- olivový olej
- hrsť lístkov obľúbenej bylinky (bazalka, tymian, oregano)
- soľ a korenie
Postup:
1
Panvicu dáme na sporák, pridáme olej, na ktorom orestujeme cibuľu, nakrájané paradajky, prelisovaný cesnak, bobkový list, bylinky a korenie.2
Všetko vložíme do Pomalého hrnca, pridáme vývar a varíme na I. stupni asi 4 hodiny. 3
Po štyroch hodinách vyberieme bobkový list a všetko rozmixujeme. 4
Nakoniec môžeme polievku zjemniť a ozdobiť ju kyslou smotanou a jarnou cibuľkou, alebo syrovými toastami. Pomalý hrniec hrniec CrockPot CSC059X disponuje objemom 3,5 litra a jeho atraktívny strieborný dizajn podčiarkujú prvky v medenej farbe. Digitálne ovládanie umožňuje nastaviť dĺžku a intenzitu varenia, po ktorého dokončení sa hrniec automaticky prepne do režimu "udržuj teplé".
"
Multifunkčný hrniec Crock-Pot® Express je novinkou jesene 2021. Či už si pripravujete jedlo ráno a varíte po celý deň alebo potrebujete rýchlo pripraviť večeru, Crock-Pot® Turbo Express to vďaka svojim 12 funkciám hravo dokáže. A navyše uvaríte všetko zdravo a s minimálnym množstvom tuku či oleja!
"
Multifunkčný hrniec sme pre vás vyskúšali - viac informácií nájdete v článku TESTUJEME CrockPot Turbo Express.